Nεα Eγκατάσταση

Εγκατάσταση στην Έδεσσα στην εταιρεία «PAMIL ΜΥΛΩΝΑΣ» του Κ. Μυλωνά Παύλου.

Ένα από τα κατασκευαστικά που αποτελούν σταθμό τόσο για την εταιρεία μας ,όσο και για μένα προσωπικά λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας μας, επέλεξε το πλέον σύγχρονο πριόνι διπλής κεφαλής τύπου KEOPE E5 της εταιρείας Fomindustrie ,καθώς επίσης και το CNC 4 ελεγχόμενων αξόνων 7m τύπου FMC470 της εταιρείας Fomindustrie για την αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού της.
Σε πρώτη φάση εγκαταστάθηκε το πριόνι διπλής κεφαλής KEOPE E5 με πλούσιο εξοπλισμό που συμπεριλαμβάνει και τον ιμάντα απομάκρυνσης ρεταλιών κοπής.
Πρόκειται για το πιο σύγχρονο διπλό πριόνι στον κλάδο των μηχανημάτων επεξεργασίας αλουμινίου, με 5 ελεγχόμενους ηλεκτρονικά άξονες ,μιας που και οι κεφαλές αλλά και οι δίσκοι μπορούν να κινηθούν ηλεκτρονικά σε μοίρες κοπής.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επίσης, η ακρίβεια, το μεγάλο εύρος κοπής προφίλ(ανερχόμενη κίνηση δίσκων διαμέτρου 600mm) και η άριστη ποιότητα κοπής .
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Παύλο Μυλωνά και στον πατέρα του για την επιλογή και την προτίμηση. Συνεχίζουμε μαζί με σχέση ειλικρίνειας και αλληλοεκτίμησης ,και μεγαλώνουμε μαζί!

Νέες και σημαντικές εγκαταστάσεις έρχονται από την εταιρεία μας σύντομα!!!
Επόμενος σταθμός, η Αθήνα!