01. Η εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές του 2014, σε μία δύσκολη περίοδο για επαγγελματικές   επενδύσεις και κόντρα σε όλες τις  ενδείξεις για μια περαιτέρω  υφεσιακή  πορεία της αγοράς.

Η 19 ετής  όμως ενασχόληση έως τότε, με τον κλάδο των μηχανημάτων επεξεργασίας αλουμινίου και pvc  και η πραγματική στήριξη των πελατών και των προμηθευτών μας  έκαναν  την απόφαση αυτή να φαντάζει υποχρέωσή μας.

Η εταιρεία διαθέτει πραγματική τεχνική υποστήριξη  σε κάθε είδους μηχάνημα επεξεργασίας αλουμινίου και pvc .

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων σε μηχανές CNC η εταιρεία είναι έτοιμη να προσφέρει άμεσα τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις.

Πραγματική μας απόδειξη η άποψη των πελατών μας!

Τσιμερίκας Αστέριος

02. Εμπορικό Τμήμα

Στο εμπορικό τμήμα της εταιρείας δεσπόζει η αντιπροσωπεία του ομίλου FOMGROUP , ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους μηχανημάτων επεξεργασίας αλουμινίου και pvc  παγκοσμίως,που συμπεριλαμβάνει τους εξής οίκους:

FOMINDUSTRIE,  PROFTEQ,  COMALL,  FST,  MAG+,  TEXCOMPUTER

Οι άριστες σε ποιότητα λύσεις των προμηθευτών μας και η συνεχής μας μέριμνα για άμεση υποστήριξη των πελατών μας θα αποτελούν βασικούς κανόνες στην διαδρομή της εταιρείας μας!

Τσιμερίκας Αστέριος

3. Υπηρεσίες συντήρησης και Υποστήριξης

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έρχεται με την πάροδο όλων αυτών των ετών μας οδήγησε στην παροχή υπηρεσιών μέσω συμβολαίων συντήρησης και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πελατών. Με γνώμονα πάντα την άμεση επίλυση τεχνικών προβλημάτων ,όπου είναι δυνατόν μέσω τηλεφωνικών οδηγιών ή μέσω επισκέψεων στον χώρο σας, καθώς επίσης και με την προληπτική συντήρηση για την αποφυγή προβλημάτων λόγω φυσιολογικής φθοράς εξαρτημάτων.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία διαθέτει σε stock αναλώσιμα προϊόντα άριστης ποιότητας (δίσκους-κονδύλια-υγρά κοπής),με τεχνικές προδιαγραφές του εκάστοτε μηχανήματος, αλλά και μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών από συνεργάτες, που καλύπτουν τις ανάγκες επίλυσης τεχνικών προβλημάτων μηχανημάτων επεξεργασίας αλουμινίου και pvc.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για :

1) Συμβόλαιο ετήσιας συντήρησης
2) Συμβόλαιο τεχνικής τηλεφωνικής υποστήριξης
3) Προσφορά αναλλωσίμων
4) Προσφορά ανταλλακτικών

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την κάλυψη των αναγκών σας.

Τσιμερίκας Αστέριος